Bugün size birçok kişiyle çevirdiğimiz pavyon/gazino roleplayinden bahsedeceğim. Öncelikle görevli kadromuza bakalım: Moon Pavyon'un genel müdürü Russel Moongiller: Dansözümüz Adoin Moongiller, V.I.P oda koruması Aros Sunhera, sivil koruma Samet Moongiller ve genel koruma Ahmed Güneş:: Mimar ve Dj'imiz Koray Moongiller: Barmenimiz Vasily Perova: Garson ve Moon Pavyon ortağı Hazel Moongiller: Moon Pavyonun içeriğinden bahsetmemiz gerekirse şu şekilde: *Giriş ücreti 500 liraydı. *V.I.P müşteri olma ücreti 1500 liraydı. *İçkiler V.I.P müşterilerimize bedavaydı. *Alınan ücretin %35'i Moon Pavyon'a Orhan Gencebay'ı getirmek için harcandı.(getiremedik) Şimdi Moon Pavyon'dan bazı görüntüleri gösterelim: Dansözümüze eşlik eden bir müşterimiz: Kaymakamı korumak için Moon Pavyonda bulunan kaymakam korumaları da gözlerini dansözümüzden alamadılar: Kaymakamımız Dagger Winston V.I.P alan ilk müşterilerimizdendi ve yaptığı bağışlar göz ardı edilecek gibi değildi,V.I.P masada kaymakamımız ve Moon Pavyon maskotundan bir görüntü: İçkiler bedava olunca kaymakamımızı bar bölümünden ayıramadık: Kaymakamımıza V.I.P odada gönüllü dans gösterisi yaptılar: Dansözümüzden güzel bir görüntü: Son olarak da katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler,diğer roleplaylerde görüşmek üzere ^-^
Hazel hanım pavyondaki barmen ve özel korumanın silahları niye cinsel organ bölgesinde duruyor.Polis bassa direk içeri alırlar sizi.
Şu sunucu da senin yaptığın roleplay'i kimse yapmıyor, yanındaki yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler. <3
Bu gönderiye şimdi bakıp duygulanmamak elde değil.Necmi limon,adoin moongiller,dagger winston,samet moongiller. Ah nerde o zamanlar şimdi herkes saksı+toprak+tohum=para=torbacı=baron=araba=çanta=takım elbise= NO RP
Kazino hep ben yapıyordum . Sunucuyu bırakmasam rulet sistemide getriicekdim . Hatta yolunu bulmuşdum rulet yapmanın problarla .